GRABITJA E PRONËS DHE REAGIMI I ASHK

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 29.10.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Prej disa muajsh, pas përmbylljes së riorganizimit institucional të saj, Kadastra Shqiptare, po merret me sfidën më të vështirë që ka përpara …