VKM TROJET E SHITURA NGA BASHKITË

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 24.05.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Përpara rreth një viti Qeveria miratoi VKM 442/2018 për trajtimin dhe rregjistrimin e banesave të ndërtuara përpara vitit 1991. Ky proces po …

DEKRETIMI I LIGJIT TE KADASTRES

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 09.03.2019 DEKLARATE SHTYPI Para disa ditësh u botua në fletoren zyrtare Ligji “Për Kadastrën në Republikën e Shqipërisë”. Ky botim erdhi pas miratimit në heshtje …

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 07.02.2019 NJOFTIM PËR SHTYP Kuvendi i Shqipërisë miratoi sot pasdite me 75 vota ligjin “Për Kadastrën në Republikën e Shqipërisë”. Pasi pranoi me votat e …

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 02.02.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Në zonën e Kasharit, afër Astirit, Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame ka qenë sot prezent në ceremoninë e dorëzimit …

MOSDEKRETIMI I LIGJIT TE KADASTRES

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 17.01.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Dje Presidenti i Republikës nuk dekretoi dhe ktheu për rishqyrtim Ligjin “Për Kadastrën”. Ilir Meta sot është President i Republikës. Por …

DENONCIMET TEK UNAZA E MADHE

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Tiranë, më 07.12.2018 DEKLARATË PËR SHTYP Në muajt e fundit të vitit 2013, në një nga daljet e para publike kemi denoncuar legalizimet abuzive. Në atë kohë …