NJOFTIM

NJOFTIM   Në mbledhjen e djeshme të Këshillit të Ministrave, u miratuan disa ndryshime në VKM nr.589/2014, “Për përcaktimin e procedurave të evidentimit faktik në terren të ndërtimeve pa leje/shtesave …

Deklarate per shtyp 15.08.2016

Nëse për shumicën e institucioneve të shtetit, këta muaj janë periudhë pushimi, për ALUIZNI-n situata qëndron ndryshe. Muajt e verës (dhe vecanërisht periudha gusht-shtator) janë periudha kur kthehen në atdhe …

Legalizohen 300 objekte në Vorë

300 familje në bashkinë e Vorës kanë marrë lejet e legalizimit të banesave të tyre përmes procedurave të lehtësuara dhe për herë të parë falas. Në ceremoninë e shpërndarjes së …

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE  Deklaratë Shtypi Tiranë, 24.06.2016 Në mbledhjen e saj të së mërkurës, Qeveria miratoi VKM 465 dt. 22.06.2016, “PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE …

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE  Deklaratë Shtypi 17.06.2016 200 familje nga 3 njësi administrative kanë marrë sot lejen e legalizimit. Pas shumë vitesh zvarritje, sot kanë …

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE  Deklaratë Shtypi 02.06.2016 Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame ka zhvilluar një mbledhje në Pogradec me shtatë drejtoritë e ALUIZNI-t …

Ndahen 500 leje në Zharrë të Fierit

Drejtoria e ALUIZNI-t Fier ka organizuar ceremoninë për ndarjen e 500 lejeve të legalizimi. Në këtë event morën pjesë Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, drejtori i Përgjithshëm i ALUINZI-t …