Nëshkrim marrëveshje midis ALUIZNI-t dhe ATK-së

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE Sot më datë 02.09.2015 është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit mes ALUIZNI-t dhe Agjencisë së Trajtimit të Kredive. Ky bashkëpunim ka në …

Z.Artan Lame në Lezhë

Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm në Lezhë: Është e treta herë që vijmë në Lezhë, kemi ardhur vjet në mars dhe para disa muajsh. Askush nuk mund të thotë që …

DEKLARATE SHTYPI

Tiranë, 12.06.2015 Jam përpara jush për të dhënë një lajm të gëzueshëm për rreth 50.000 familje shqiptare. Dje në Kuvend u miratua shtesa në ligjin e Legalizimeve, e cila mundëson …

Takim në Xhafzotaj

10.06.2015 Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm Artan Lame në ndarjen e lejeve të Legalizimit në Komunën Xhafzotaj, Shijak. Me drejtorin i kemi rraf e stërraf këto shifra, me deputetët kemi …