DREJTORIA E ALUIZNI-t TIRANA 2

Tiranë, më 07.11.2018

SHPALLJE

PËR TËRHEQJEN E LEJES SË LEGALIZIMIT

Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave të Ndërtimeve Informale publikon listën me emrat e 63 personave që kanë përfituar tashmë lejen e legalizimit. Këto leje jepen për shtesat e objekteve. Përfituesit janë të gjithë nga zonat përrreth Tiranës. Drejtoria e ALUIZNI-t njofton qytetarët se duhet të paraqitet pranë zyrave të ALUIZNI-t, Tirana 2 për të tërhequr lejet e legalizimit.

DREJTOR

DANIEL NAÇO

 

Lista e subjekteve:
Shkarko listen e plote ne PDF këtu