Bashkëbisedimi i Kryeministrit Rama me grupet e interesit për procesin e legalizimeve falas, 28.04.2014

foto rama 1Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka pritur në selinë e Kryeministrisë qytetarë që kanë ndërtuar në zonat informale. Rama nëpërmjet pyetjeve të të interesuarve ka sqaruar edhe një herë procesin e legalizimit. Më poshtë gjeni pyetjet e qyetarëve dhe përgjigjet e Ramës.

 

Pyetjet dhe përgjigjet e Kryeministrit në takim