Njoftim për qytetarët!

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 10.03.2020 Njoftim për qytetarët! Në kuadër të masave të marra për të shmangur përhapjen e virusit Covid-19, Agjencia Shetërore e Kadastrës fton subjektet që kërkojnë shërbime …

DEKLARATË PËR SHTYP – RIVLERESIMI I PRONAVE

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 06.02.2020 DEKLARATË PËR SHTYP Pas miratimit të Ligjit për rivlerësimin e pasurive, Kadastra Shqiptare në bashkëpunim me Ministrinë e Financave, hartoi dhe miratoi aktet nënligjore që …

LEGALIZIMI I PALLATEVE PA PRONAR

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 27.12.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Në ditët e fundit të vitit Kadastra Shqiptare përmbyll procesin e legalizimet për disa pallate të braktisura nga ndërtuesit. Kështu, Drejtoria e …

DEKLARATË PËR SHTYP

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 22.11.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Në dy vite ALUIZNI, sot Kadastra ka legalizuar 7100 apartamente dhe 620.000 m2 ndërtim në Tiranë. Këto janë shifra të dhëna nga …

GRABITJA E PRONËS DHE REAGIMI I ASHK

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 29.10.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Prej disa muajsh, pas përmbylljes së riorganizimit institucional të saj, Kadastra Shqiptare, po merret me sfidën më të vështirë që ka përpara …

VAZHDON LEGALIZIMI I PALLATEVE

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 02.07.2019 Pallatet pa leje, ato të dalë nga leja e ndërtimit, apo të braktisura nga investitori, kanë qenë një sfidë për ALUIZNIN, sot ASHK-në. Edhe pse …

VKM TROJET E SHITURA NGA BASHKITË

DREJTORIA E PËRGJITHSHME Dt. 24.05.2019 DEKLARATË PËR SHTYP Përpara rreth një viti Qeveria miratoi VKM 442/2018 për trajtimin dhe rregjistrimin e banesave të ndërtuara përpara vitit 1991. Ky proces po …