Konferencë për shtyp, 18.02.2014

Më date 18.02.2014, drejtori i ALUIZNI-t, Z. Artan Lame mbajti nje konferencë për shtyp me temë, “Legalizimi dhe Korrupsioni”. Ai vuri në dispozicion të mediave fakte dhe raste të shkeljeve …

Intervista

Intervista e Drejtorit të Përgjithshëm të ALUIZNI-t, z. Artan Lame dhënë për TV ABC News mbi procesin e legalizimit.

Konferencë për shtyp

Pas rreth dy muajsh në krye të institucionit të Agjencisë së Legalizimit, po bëjmë publike situatën në të cilën është dergjur prej vitesh ky institucion. Gjithë kjo periudhë na u …