Legalizohen 300 objekte në Vorë

300 familje në bashkinë e Vorës kanë marrë lejet e legalizimit të banesave të tyre përmes procedurave të lehtësuara dhe për herë të parë falas. Në ceremoninë e shpërndarjes së …

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE  Deklaratë Shtypi Tiranë, 24.06.2016 Në mbledhjen e saj të së mërkurës, Qeveria miratoi VKM 465 dt. 22.06.2016, “PËR PËRCAKTIMIN E PROCEDURAVE …

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE  Deklaratë Shtypi 17.06.2016 200 familje nga 3 njësi administrative kanë marrë sot lejen e legalizimit. Pas shumë vitesh zvarritje, sot kanë …

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE  Deklaratë Shtypi 02.06.2016 Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame ka zhvilluar një mbledhje në Pogradec me shtatë drejtoritë e ALUIZNI-t …

Ndahen 500 leje në Zharrë të Fierit

Drejtoria e ALUIZNI-t Fier ka organizuar ceremoninë për ndarjen e 500 lejeve të legalizimi. Në këtë event morën pjesë Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, drejtori i Përgjithshëm i ALUINZI-t …

Lame: Ja risitë e ALUIZNI-t për 2016

Drejtori i Përgjitshëm i ALUIZNI-t Artan Lame bëri një bashkëbisedim me gazetarët për procesin e Legalizimit. Z. Lame tha se për herë të parë në Shqipëri po bëhet një reformë …

Leje Legalizimi në Kamëz

Ditën e mërkurë, dt. 16 Dhjetor, u zhvillua një aktivitet me banorët e Kamzës për të vijuar me procesin e dhënies së lejeve të legalizimit falas. Të pranishëm në këtë aktivitet …