Deklaratë Shtypi

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, Z.Artan Lame ka qenë në Rrashbull të Durrsit ku u hap një zyrë për ti ardhur në ndihmë banorëve të kësaj zone. Drejtori i ALUIZNI-t …

Deklaratë Shtypi

Drejroria e ALUIZNI-t reagoi ndaj akuzave të bëra nga deputeti i Partisë Demokratike z. Gent Stazimiri. Në deklaratë u nënvizua se nuk ka pasur tender për konsulencë, por tender për shërbime.

Takim me banorët e Bovillës

ALUIZNI gjen zgjidhje për ish banorët e Bovillës. Drejtori i Përgjithshëm Artan Lame ka zhvilluar sot një takim me banorët e shpërngulur të Bovillës. Që prej 20 vitesh këta banore …

DEKLARATË SHTYPI

Drejtori i Përgjithshëm Z. Artan Lame ka dhënë sot një deklaratë për shtyp mbi të ardhurat që ka mbledhur ALUIZNI për periudhën janar – gusht 2015. Në këtë hark kohor …

Nëshkrim marrëveshje midis ALUIZNI-t dhe ATK-së

AGJENSIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE Sot më datë 02.09.2015 është nënshkruar marrëveshja e bashkëpunimit mes ALUIZNI-t dhe Agjencisë së Trajtimit të Kredive. Ky bashkëpunim ka në …