Ndryshimet në ligj, hapet rrugë për 60 mijë ndërtime.

Ndërtimet e kryera pa leje në tokën e të tretëve dhe në tokështet edhe pas vitit 2009 do të legalizohen. Ndërtuesit do të paguajnë truallin, ndërsa procesi është falas. Ndërsa personat që kanë ndërtuar në tokën e tyre do të përfitojnë lejet e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë pa asnjë kosto. Drejtori i ALUIZNI-t, Artan Lame ishte në Komisionin e Ligjeve për ti kërkuar Parlamentit ndryshimin në ligj, në nenin që përcakton pikërisht ndërtimet e bëra pas 2009, ku Kodi Penal nuk i lejon.

Lame ne komisionin e ligjeve. dt 26.05.2015 Continue reading Ndryshimet në ligj, hapet rrugë për 60 mijë ndërtime.

Shpërndahen 750 leje legalizimi në Paskuqan

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, Z.Artan Lame ka qenë në Paskuqan për të shpërndarë 750 leje legalizimi. Në këtë takim të organizuar nga ALUIZNI ka marrë pjesë Kryeministri i Shqipërisë Z.Edi Rama, Ministrja e Zhvillimit Urban, Znj.Eglantina Gjermeni, kandidati për Bashkinë e Kamzës, Z.Safet Gjici si dhe deputeti i zonës Z.Pjerin Ndreu. Continue reading Shpërndahen 750 leje legalizimi në Paskuqan

Drejtoria e ALUIZNI-t Tirana 1 njofton qytetarët të tërheqin faturat e parcelës ndërtimore

Drejtoria e ALUIZNI-t Tirana 1 njofton qytetarët e poshtëshënuar se duhet të paraqiten pranë zyrave të ALUIZNI-t në Tiranë për të tërhequr faturat e parcelës ndërtimore dhe për të lidhur kontratat e fitimit të pronësisë së truallit.

Continue reading Drejtoria e ALUIZNI-t Tirana 1 njofton qytetarët të tërheqin faturat e parcelës ndërtimore

Njoftim- DREJTORIA E ALUIZNI-T TIRANA( 4)

                                     

AGJENCIA E LEGALIZIMIT, URBANIZIMIT DHE INTEGRIMIT TE ZONAVE/NDERTIMEVE INFORMALE

DREJTORIA TIRANË -4

MBI PARAQITJEN E KËRKESËS PËR KALIMIN E TË DREJTËS SË PRONËSISË , MBI TRUALLIN E NJËSISË SË NDËRTUAR, NË ZONAT ME PËRPARËSI TURIZMIN.

Continue reading Njoftim- DREJTORIA E ALUIZNI-T TIRANA( 4)

Njoftim- ALUIZNI Fier: Emrat e 374 qytetarëve që kanë gati faturat e parcelës ndërtimore

Dega rajonale e ALUIZNI-t, Fier publikon listën e emrave të 374 qytetarëve që duhet të paraqiten pranë sporteleve të kësaj dege për të tërhequr faturat e parcelës ndërtimore dhe për të lidhur kontratat e fitimit të pronësisë së truallit.
Drejtoria rajonale e qarkut Fier u bën të ditur qytetarëve të cilët e gjejnë emrin në listë që të respektojnë afatet Continue reading Njoftim- ALUIZNI Fier: Emrat e 374 qytetarëve që kanë gati faturat e parcelës ndërtimore

ALUIZNI Kukës, lista e emrave që duhet të tërheqin faturën dhe lejen e legalizimit

Drejtoria Rajonale e ALUIZNI-t në Qarkun Kukës publikon listën me emrat e 446 qytetarëve të këtij qarku që kanë gati faturën e parcelës ndërtimore. Zyra rajonale e këtij qarku u lutet qytetarëve që gjejnë emrin në listën e mëposhtme që të paraqiten pranë sporteleve të ALUIZNI-t Kukës për të bërë pagesën dhe për tu pajisur me lejen e legalizimit për banesat e tyre. Continue reading ALUIZNI Kukës, lista e emrave që duhet të tërheqin faturën dhe lejen e legalizimit

Njoftim- ALUIZNI Shkodër/ Lista 490 emrave që kanë gati faturën e Parcelës Ndërtimore

Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale, drejtoria rajonale Shkodër  fton të gjithë qytetarët që gjejnë emrin në listën e mëposhtme që të paraqiten pranë zyrave të kësaj drejtorie për të tërhequr faturën e Parcelës Ndërtimore dhe për të lidhur kontratat e fitimit të pronësisë së truallit. Continue reading Njoftim- ALUIZNI Shkodër/ Lista 490 emrave që kanë gati faturën e Parcelës Ndërtimore

Njoftim- ALUIZNI Fier/ Emrat e 571 qytetarëve që kanë gati faturat e parcelës ndërtimore

Dega rajonale e ALUIZNI-t, Fier publikon listën e emrave të 571 qytetarëve që duhet të paraqiten pranë sporteleve të kësaj dege për të tërhequr faturat e parcelës ndërtimore dhe për të lidhur kontratat e fitimit të pronësisë së truallit.

Continue reading Njoftim- ALUIZNI Fier/ Emrat e 571 qytetarëve që kanë gati faturat e parcelës ndërtimore

Njoftim- ALUIZNI Shkodër/Lista e 253 emrave që kanë gati Lejen e Legalizimit

Dega Rajonale e ALUIZNI-t Shkodër publikon listën me emrat e 253 qytetarëve të këtij qarku që kanë gati të printer Lejen e Legalizimit për banesat e tyre. Kjo drejtori ju lutet qytetarëve që gjejnë emrin në listë që të paraqiten pranë sporteleve për të tërhequr dokumentin përkatës.  Continue reading Njoftim- ALUIZNI Shkodër/Lista e 253 emrave që kanë gati Lejen e Legalizimit