Deklaratë për shtyp

20140916_120439

Sot, Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI – t, z. Artan Lame së bashku me drejtorin e Drejtorisë Rajonale Tiranë 3, Paulin Rajta dhe drejtores së Drejtorisë Rajonale Tiranë 1, Orjeta Myzeqari mbajtën një deklaratë të përbashkët për media në lidhje me ngërçin që është krijuar gjatë procesit të legalizimit. Plani rregullues i Bashkisë Tiranë dhe komunave përreth kanë bërë të pamundur legalizimin e objekteve të ndërtuara në disa zona.

Deklaratë për shtyp