Drejtoria rajonale e ALUIZNI-it Durrës prezanton punën e bërë gjatë 2014-ës

Drejtoria Rajonale e ALUIZNI në Durrës zhvilloi  dje (dt. 29/12/2014) takimin e fundvitit me stafin, ku mori pjesë dhe Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t Z. Artan Lame. Në fjalën e tij përshëndetëse drejtori i agjesisë rajonale Durrës, Z. Flamur Gjuzi tha se ky institucion ka arritur suksese gjatë këtij viti. “Ka qenë një vit i vështirë pune, me objektiva konkretë të cilat në fillesat e tyre dukeshin të pamundura për tu arritur në gjendjen që u gjet institucioni. Po pas një këmbëngulje të madhe, punë intensive dhe voluminoze, duket që ia dolëm mbanë”. Në videon më poshtë do të gjeni prezantimin e punës së kësaj drejtorie gjatë vitit 2014.

Kliko këtu:   Video Prezantimi