Intervista

intervisteIntervista e Drejtorit të Përgjithshëm të ALUIZNI-t, z. Artan Lame dhënë për TV ABC News mbi procesin e legalizimit. Lame sqaron për ABC News gjendjen se si është gjetur institucioni dhe sa punë i është dashur stafit të tij për të sistemuar dosjet duke i ndarë në kategori.

[youtube height=”400″ width=”560″]https://www.youtube.com/watch?v=jAlu9eQRuVI[/youtube]