Konferencë për shtyp

Konferenca e plotë e Drejtorit të Përgjithshëm të ALUIZNI-t Artan Lame dhënë për mediat. Në këtë konferencë Lame ka folur mbi ligjin e ri dhe mbi mundesinë që qytetarët që nuk kanë deklaruar, t’ju jepet mundësia e përfshirjes në procesin e legalizimit.

 

Konference shtypi