NJOFTIM

fb_img_1473342719042NJOFTIM

Vit i vështirë 2020, por Kadastra ka në dorë të qetësojë zemra dhe të lumturojë familje!

Sot ishim në Kavajë për të dhënë lejen e fundit në Njësinë Administrative Helmës. Drejtori i Kadastrës Artan Lame së bashku me Erion Veliaj dorëzuan lejen e fundit të legalizimit dhe certifikatat e para të tokave bujqësore!

Rëndësi në këtë takim pati investimet e ardhshme në këtë zonë si për bujqësi por edhe në agroturizëm!
Ti gëzoni dhe Gëzuar 2021!