Njoftim për qytetarët!

DREJTORIA E PËRGJITHSHME

Dt. 10.03.2020

Njoftim për qytetarët!

Në kuadër të masave të marra për të shmangur përhapjen e virusit Covid-19, Agjencia Shetërore e Kadastrës fton subjektet që kërkojnë shërbime kadastrale, të aksesojnë. Portalin e-Albania vetëm nga pajisjet e tyre vetjake (kompjuter, laptop e celularë) dhe të mos paraqiten fizikisht pranë sporteleve pritëse të ASHK.

Linku per sherbimet qe ofrohen nga e-Albania, per ASHK:

https://e-albania.al

Gjithashtu, për të njëjtin shkak duke nisur nga data 10 Mars 2020 shërbimi i pritjes së qytetarëve në ambjentet e Drejtorisë së Përgjithshme të ASHK dhe të drejtorive/zyrave vendore do të pezullohet.

Sqarojmë qytetarët se deri në një njoftim zyrtar tjetër, kërkesat mund të dërgohen nëpërmjet postës zyrtare, apo platformës së Bashkëqeverisjes, “Për Shqipërinë që duam”.

Lutemi që të na mirëkuptoni për masat e marra!

Me poshte gjeni numrat e kontaktit me Drejtorite Vendore te ASHK.

BERAT – 0696952202
SKRAPAR – 0697498523
KUÇOVË – 0698412777
DIBËR – 0693255646
BULQIZË – 0696658168
MAT – 0697644333
DURRËS – 052233399
KRUJË – 0673512002
ELBASAN – 0682203268
GRAMSH – 0693042337
LIBRAZHD – 0695813955
PEQIN – 0695288561
FIER – 0693550002
LUSHNJE – 0695884101
MALLAKASTËR – 0692275842
GJIROKASTËR- 0699107030
TEPELENË – 0699357665
PËRMET – 0692674577
KORÇË – 0694760602
POGRADEC – 0684339126
DEVOLL – 0676262777
KOLONJË – 081222654
KUKËS – 0693248576
HAS – 0674002693
TROPOJË – 0685499702/0683270200
LEZHË – 0694342483
KURBIN – 0686364259
MIRDITË – 0693909879
SHKODËR – 0693423036
PUKË – 0682581595
MALËSI E MADHE – 0675651530
VLORË – 0682071234/0692914075
SARANDË – 0693618182
HIMARË – 0692385107
DELVINË – 0696915005
KAVAJË – 0698393002
TIRANË VERI – 0699867786
TIRANË JUG – 0675555575
TIRANË RURALE 1 – 0693243851
TIRANË RURALE 2 – 0693243851
KAMZË – VORË – 0683333340
ZONAT E STIMULUARA – 0692287573
keshilla per te parandaluar infektimin nga virusi i ri