Njoftim për shtyp, dt. 20.11.2014

Screenshot_2014-11-20-15-51-56

Dejtori i Përgjitshëm i ALUIZNI-t z. Artan Lame, ministrja e MZHUT znj. Eglantina Gjermeni dhe deputeti i Durrsit z. Gentian Bejko kanë marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së një zyre të re të ALUIZNI-t në qytetin e Shijakut, iniciativë kjo edhe e drejtorit të ALUIZNI-t Durrës z. Flamur Gjuzi. Në këtë takim u vu theksi mbi prioritetin që ka ky institucion në legalizimin e pjesës dërrmuese të objekteve pa leje brenda këtij mandati. Për këtë është kërkuar bashkëpunim nga qytetarët që procesi të mos pengohet. Thirrja tjetër nga z. Lame ishte për afatin e vetdeklarimit deri më 31 dhjetor 2014.

 

komunikate për shtyp