Objektet pa titull dhe oborret në përdorim – Tiranë Rurale 1

DREJTORIA E ASHK TIRANA RURALE 1

Dt. 12.02.2021

SHPALLJE

Drejtoria vendore e ASHK, Tirana Rurale 1 bën afishimin publik për qytetarët, për të cilët kanë nisur procedurat e kalimit në pronësi të objekteve pa titull dhe oborreve në përdorim . Bazuar në ligjin Nr. 20, datë 05.03.2020 “Për përfundimin e proçeseve kalimtare të pronësisë në Republikën e Shqipërise”. ASHK është institucioni i ngarkuar nga ligji për realizimin e procesit të kalimit në pronësi të objekteve pa titull pronësie, të ndërtuara deri në datën 10.08.1991.
Publikimi i planvendosjes së objekteve që po trajtohen nga ASHK bëhet për një periudhë 30 ditore . Bashkëlidhur po ju vendosim në dispozicion planvendosjet e objekteve dhe të truallit funsional të tyre dhe listen emërore.
 1. AGI KONS SH.P.K, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 2. VAIT JONUS PASHA, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 3. ERILD SH.P.K, ZK 2460, DAJT, TIRANE
 4. KLODIAN OSMAN MANE, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 5. ELVIS BEKTASH BALA, ZK 3550, DAJT, TIRANE
 6. FATMIR, RRUZHDI BEKTASH BALA, ZK 1605, FARKE, TIRANE
 7. BASHKIM, FLOGERT HASAN RRAHMANI, ZK 3081, DAJT, TIRANE
 8. GENTIAN LATIF XHABRAHIMI, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 9. NERTILA QEMAL XHABRAHIMI, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 10. FERHAT MUHARREM CANIA, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 11. SEF HASHIM HYSA, ZK 1605, FARKE, TIRANE
 12. ALTIN PULLUMB COKU, ZK 2735, PETRELE, TIRANE
 13. JEMINE MUHARREM COKU, ZK 2735, PETRELE, TIRANE
 14. HAMID HALIL HODA, ZK 2704, PETRELE, TIRANE
 15. ETMOND XHELAL PASHNJARI, ZK 3266, PETRELE, TIRANE
 16. KAMBER MEHMET XHABRAHIMI, ZK 3266, PETRELE, TIRANE
 17. XHOANA YLLI SULAJ, ZK 2735, PETRELE, TIRANE
 18. BUJAR YMER SINANI, ZK 1605, FARKE, TIRANE
 19. YMER ARIF SINANI, ZK 1605, FARKE, TIRANE
 20. RABIE SELIM ISUFAJ, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 21. ANDI, ILIR, KLODIAN, SAMI ISUFAJ, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 22. FLATUN FERIK MEHMETAJ, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 23. SONILA QEMAL KOLECI, ZK 1604, DAJT, TIRANE
 24. ARDJAN GANI HAKA, ZK 1604, FARKE, TIRANE
 25. IRMETE SADRI MURRAKU, ZK 3550, FARKE, TIRANE
 26. IBRAHIM HAJREDIN CUKA, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 27. ALFRED RAMIZ XIXI, ZK 2529, FARKE, TIRANE
 28. DANJEL XHAVIT SALLAKU, ZK 1170, BERZHITE, TIRANE
 29. DRITAN, GENTIANA, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 30. HAKI PETRIT TARJA, ZK 1170, BERZHITE, TIRANE
 31. XHEVDET AVDI SALIU, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 32. GENTIAN XHEVDET SALIU, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 33. SHQIPONJA DODE MEMAJ, ZK 2380, DAJT, TIRANE
 34. FATMIR QEIM XHANI, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 35. VANGJEL DHIMITER ADHAMI, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 36. HARIZ ZENEL ASLLANAJ, ZK 1170, BERZHITE, TIRANE
 37. BEHAR SKENDER DEDJA, ZK 2947, PETRELE, TIRANE
 38. EDMOND ABDULLA HAKA, ZK 2735, PETRELE, TIRANE
 39. SALI ABDYL SHIJAKU, ZK 1622, PETRELE, TIRANE
 40. ENTELA TIMO YMERI, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 41. FADIL,ILIR SELE XHINI, ZK 2380, DAJT, TIRANE
 42. IDRIS SEL XHINI, ZK 2380, DAJT, TIRANE
 43. YLBER SH GJINI, ZK 2380, DAJT, TIRANE
 44. SHKELZEN,FADIL SEL XHINI, ZK 2380, DAJT, TIRANE
 45. ARBEN QERIM MEMA, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 46. NURIJE FERIT CEKA, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 47. ROZETA MAHMUT CEKA, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 48. ERVIS MAHMUT CEKA, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 49. BUJAR RAMAZAN QERSHORI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 50. DONALD BUJAR QERSHORI, ZK 3267, FARKE, TIRANE
 51. ERGYS BUJAR QERSHORI, ZK 3268, FARKE, TIRANE
 52. IRIDA ISMET BUSHATI, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 53. MENDIM MAHMUT KAMBERI, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 54. KAPLLAN HETEM ZAIMI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 55. RAMIZ RUSTEM ALLMU, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 56. KUJTIM MECAN SHKURTAJ, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 57. MUHO FELEK CEPANI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 58. GEZIM,DRINI MUHO CEPANI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 59. ANILA SAU CEPANI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 60. ASTRIT FAIK CELI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 61. MUHAMET KUJTIM BENDO, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 62. GEZIM AHMET ILAMAJ, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 63. ARILDA YZEIR ILAMAJ, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 64. BUJAR AHMET ILAMAJ, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 65. JORGJI STEFAN KULE, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 66. ISLAM AHMET ILAMAJ, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 67. VERA RIZA ILAMAJ, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 68. MUHARREM ISMAIL HASUKA, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 69. IDRIZ ISMAIL HASUKA, ZK 1377, ZALL-HERR, TIRANE
 70. QAMILE ISMAIL HASLIKA, ZK 1378, ZALL-HERR, TIRANE
 71. ARBEN ISMAIL HASLIKA, ZK 1379, ZALL-HERR, TIRANE
 72. ARBEN RAMAZAN SHABA, ZK 1605, FARKE, TIRANE
 73. ABEDIN SHYQYRI BEJKOLLARI, ZK 3292, FARKE, TIRANE
 74. ARIAN ZEJNEL ELEZI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 75. NAIM ZEJNEL ELEZI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 76. DRITAN ZEJNEL ELEZI, ZK 3266, FARKE, TIRANE
 77. LULZIM IBRAHIM SHARRA, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 78. GENTIAN IBRAHIM SHARRA, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 79. KASTRIOT IBRAHIM SHARRA, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 80. ERALD IBRAHIM SHARRA, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 81. GEZIM SELIM LLUSHA, ZK 3876, ZALL-BASTAR, TIRANE
 82. ERVIS HAMIT LETI, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 83. BAHRI XHEVDET FERATI, ZK 1605, FARKE, TIRANE
 84. EDISON KAMBER HASLIKA, ZK 1377, ZALL-HERR, TIRANE
 85. EGLIAN KAMBER HASLIKA, ZK 1377, ZALL-HERR, TIRANE
 86. ARDIAN HAUT MUCA, ZK 3976, DAJT, TIRANE
 87. KUJTIM IDRIZ HOXHA, ZK 2704, FARKE, TIRANE
 88. IDRIZ MEHMET HOXHA, ZK 2704, FARKE, TIRANE

Faleminderit!

DREJTOR

RISENA XHAJA