Për pagesën e taksës së ndikimit në infrastrukturë dhe tërheqjen e lejeve të legalizimit

DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ASHK

Dt. 21.01.2020

LAJMËRIM

Janë të lutur, të gjithë qytetarët që gjejnë emrin në listat e më poshtme, të vijne të tërheqin pranë zyrave rajonale të Kadastrës faturën e taksës së ndikimit në infrastrukturë. Nëse nuk bëhet kjo pagesë, zyrat tona nuk emetojnë dot lejen e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë.
Ndaj lutemi të paraqiteni për të tërhequr këtë faturë!

Gjithashtu më poshtë do të gjeni edhe listat emërore për subjektettë cilet kanë gati lejen e legalizimit.

Faleminderit për bashkëpunimin!

Subjektet që duhet të paguajnë taksën e ndikimit në infrastrukturë:

BERAT:
TNI Berat

FIER:
TNI Fier

KAVAJË:
TNI Kavaje

KORÇË:
TNI Korce

LEZHË:
TNI Lezhe

LUSHNJE:
TNI Lushnje

TIRANË VERI:
TNI Tirane Veri

TIRANE RURALE 2:
TNI Rurale 2

SARANDË:
TNI Sarande

SHKODER:
TNI Shkoder

Subjektettë cilet kanë gati lejen e legalizimit:

BERAT:
Leje Legalizimi Berat

FIER:
Leje Legalizimi Fier

GJIROKASTËR:
Leje Legalizimi Gjirokaster

KAMEZ-VORE:
Leje Legalizimi Kamez Vore

KORÇË:
Leje Legalizimi Korce

LEZHË:
Leje Legalizimi Lezhe

POGRADEC:
LEJE LEGALIZIMI Pogradec

TIRANE JUG:
Leje Legalizimi Tirana Jug