Për pagesën e taksës së ndikimit në infrastrukturë

DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ASHK

Dt. 20.11.2019

LAJMËRIM

Janë të lutur, të gjithë qytetarët që gjejnë emrin në listat e më poshtme, të vijne të tërheqin pranë zyrave rajonale të Kadastrës faturën e ndikimit në infrastrukturë. Nëse nuk bëhet kjo pagesë, zyrat tona nuk emetojnë dot lejen e legalizimit dhe më pas certifikatën e pronësisë.
Ndaj lutemi të paraqiteni për të tërhequr këtë faturë!
Faleminderit për bashkëpunimin!
Subjektet që duhet të paguajnë taksën e ndikimit në infrastrukturë:
BERAT
TNI Berat

ELBASAN
TNI Elbasan

FIER
TNI Fier

GJIROKASTER
TNI Gjirokaster

KAMEZ – VORE
TNI Kamez-Vore

KAVAJE
TNI Kavaje

LEZHE
TNI Lezhe

LUSHNJE
TNI Lushnje

POGRADEC
TNI Pogradec

SARANDE
TNI Sarande

SHKODER
TNI Shkoder

ZONAT E STIMULUARA
TNI Zonat e Stimuluara