Prezantohen në Kuvend ndryshimet e reja për ligjin nr. 9482, datë 3.4.2006 “Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje”

z. Artan Lame në komision

Dje, më datë 22.04.2014, u prezantuan ndryshimet ne ligjin nr. 9482, datë 3.4.2006 “Për legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndërtimeve pa leje”  në komisionin parlamentar për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin. Ndyshimet në ligj u prezantuan nga Drejtori i përgjithshëm i ALUIZNI-t, z. Artan Lame. Opozita ka votuar kundër këtyre ndryshimeve, përvec deputetit të PDIU, i cili bashkoi votat me mazhorancën.

 

Seanca e plotë pyetje-përgjigje në Komisionin Parlamentar