Pyetje dhe përgjigje (FAQ)

RREGJISTRIMI FILLESTAR

Duke u nisur nga pyetjet e shumta dhe të shpeshta për regjistrimin fillestar, më poshtë do gjeni përgjigjet për mënyrën se si duhet të veproni dhe se kush përfiton nga ky regjistrim.

Regjistroni pronën tuaj duke bashkëpunuar me Kadastrën Shqiptare!

Bootstrap Example
Hiqe! ! Shtyp mbi pyetjet për të lexuar përgjigjen !