ALUIZNI zhvillon analizën e punës për vitin 2014

20150126_130833

Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale (ALUIZNI) zhvilloi sot më dt.26 janar.2015 analizën e punës së këtij institucioni për vitin 2014. I pranishëm në këtë analizë ishte dhe zv.ministri i Ministrisë së Zhvillimit Urban, z.Gjon Radovani.

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, z.Artan Lame, e cilësoi 2014-ën një vit pune rezultativ pasi premtimi i vendosur për të dhënë aq leje sa dha PD-ja në 8 vjet po arrihet në më pak se një vit, ndërsa synohet avancimi i këtij premtimi me zgjidhjen e problemit të çdo qytetari që beson tek ky proces. Continue reading ALUIZNI zhvillon analizën e punës për vitin 2014