Artan Lame u përgjigjet akuzave të PD-së për ndërtimet tek Liqeni Artificial

LAME KONFERENCE OK

Deklarate per shtyp

Prej një muaji dhëndri i Sali Berishës po vjen vërdallë me dy copa letre, duke lëshuar akuza se ne po përpiqemi të bëjmë legalizime në Parkun e Tiranës. Pasi bëmë verifikimet e nevojshme si për çdo akuzë, vazhduam punën duke e konsideruar thjesht tymnajën e zakonshme. Continue reading Artan Lame u përgjigjet akuzave të PD-së për ndërtimet tek Liqeni Artificial

ALUIZNI zhvillon analizën e punës për vitin 2014

20150126_130833

Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale (ALUIZNI) zhvilloi sot më dt.26 janar.2015 analizën e punës së këtij institucioni për vitin 2014. I pranishëm në këtë analizë ishte dhe zv.ministri i Ministrisë së Zhvillimit Urban, z.Gjon Radovani.

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, z.Artan Lame, e cilësoi 2014-ën një vit pune rezultativ pasi premtimi i vendosur për të dhënë aq leje sa dha PD-ja në 8 vjet po arrihet në më pak se një vit, ndërsa synohet avancimi i këtij premtimi me zgjidhjen e problemit të çdo qytetari që beson tek ky proces. Continue reading ALUIZNI zhvillon analizën e punës për vitin 2014

Kavajë, shpërndahen më shumë se 500 leje legalizimi

informale zone 1

Zyra rajonale e ALUIZNI-t në qytetin e Kavajës shpërndau sot mbi 500 leje legalizimi për qytetarët e këtij qyteti dhe zonave përreth. Në ceremoninë e shpërndarjes së lejeve ishte i pranishëm Kryeministri Z. Edi Rama, Ministrja e Zhvillimit Urban, Znj. Eglantina Gjermeni, Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t, Z. Artan Lame, Kryetari i Bashkisë Kavajë, Z. Elvis Roshi. Kreu i ALUIZNI-t, Lame në fjalën e tij përmendi problematikat me të cilat ka hasur puna e zyrës së kësaj Agjencie në Kavajë, që nga problemet me regjistrimin e pasurive, probleme të pronësisë, etj.

Continue reading Kavajë, shpërndahen më shumë se 500 leje legalizimi