Takim në Fier, më datë 04.05.2014

imazh

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t Artan Lame ka qenë në qytetin e Fierit për të shpërndarë 100 leje legalizimi për qytetarët që kanë ndërtuar shtëpi në zona informale. Në këtë takim ka qenë i pranishëm Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, ministrja e Turizmit dhe Zhvillimit Urban znj. Eglantina Gjermeni si dhe deputeti i Fierit z. Gramoz Ruçi

 

 Fjala e plotë e Drejtorit të Përgjithshëm të ALUIZNI-t Artan Lame