Takim në Korçë, më datë 19.04.2013

foto korça 2

Drejtori i Përgjithshëm i ALUIZNI-t z. Artan Lame ka qenë në qytetin e Korçës për të bërë ndarjen e lejeve të legalizimit. Në fushatën e nisur prej një muaji, Lame është shoqëruar nga Kryeministri z. Edi Rama, zv. Kryeministri z. Niko Peleshi dhe nga ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit znj. Eglantina Gjermeni. Z. Lame tha se Korça është një ndër qytetet që nuk ka shumë ndërtime pa leje, por edhe ato që janë, janë në formë kuadratike, ç’ka lehtëson procesin e urbanizimit të këtyre zonave.

 

Fjala e z.Lame në Korçë