Objektet pa titull dhe oborret në përdorim – KAVAJË

AGJENSIA SHTETËRORE E KADASTRËS DREJTORIA KAVAJË

AFISHIM PUBLIK

Datë 16.11.2022


Drejtoria vendore e ASHK Kavajë bën afishimin publik për qytetarët, për të cilët kanë nisur procedurat e kalimit në pronësi të objekteve pa titull dhe oborreve në përdorim . Bazuar në ligjin Nr. 20, datë 05.03.2020 “Për përfundimin e proçeseve kalimtare të pronësisë në Republikën e Shqipërise”. ASHK është institucioni i ngarkuar nga ligji për realizimin e procesit të kalimit në pronësi të objekteve pa titull pronësie, të ndërtuara deri në datën 10.08.1991.Publikimi i planvendosjes së objekteve që po trajtohen nga ASHK bëhet për një periudhë 30 ditore . Bashkëlidhur po ju vendosim në dispozicion planvendosjet e objekteve dhe të truallit funsional të tyre dhe listën emërore.


BESNIK HAXHI QEROSI, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

DUHIJE PASHALLIU, MIRANDA SABRI PASHALLIU, SEFIDE SABRI PASHALLIU, DEMIR SABRI PASHALLIU, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

ZIHNI HALIL BEÇERRI, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

NAZMI CAUSH CIKALLESHI, ZK 3961, AGONAS, KAVAJË

SHABAN DALIP SULA, ZK 3175, RRETH-GRETH, RROGOZHINË

NAZMIJE HAKI ZEKA, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

MESAR ZYHDI VEIZI, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

ARIF RAMAZAN DUKA, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

ALLAMAN QERIM VERRIJA, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

BESNIK HAXHI QEROSI, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

ABDYL SERGUSH BODLLI, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

ARTAN RAMIZ LILAMANI, ALI RAMIZ LILAMANI, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË

QEMAL QEMAL LIKA, ZK 2140, KÊRÇUKAJ, RROGOZHINË

SHKËLZEN SULEJMAN KARKINI ,ZK 8551, KAVAJË, KAVAJË

MEGLID ZAKO MIHANI, ZK 8551, KAVAJË, KAVAJË

ARBEN MEHMET MEMOLLA ,ZK 3234, RROGOZHINË, RROGOZHINË

BANUSH HAXHI KAJA, ZK 8551, KAVAJË, KAVAJË

ILIR MUHAMED TELAKU, ZK 8551, KAVAJË, KAVAJË

BRUNILDA NEBI ARKAXHIU, ZK 8551, KAVAJË, KAVAJË

EMI MEHMET HAXHI-ALIU, SKËNDER EMRULLA HAXHI-ALIU, ZK 8552, KAVAJË, KAVAJË


Ju sugjerojmë të lexoni edhe: