LAJME

𝐃𝐈𝐗𝐇𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈𝐙𝐈𝐌𝐈 𝐈 𝐊𝐀𝐃𝐀𝐒𝐓𝐑𝐄𝐒

https://youtu.be/Bl7x50gDmzs𝐍𝐝𝐞𝐫𝐬𝐚 𝐯𝐢𝐣𝐨𝐧 𝐝𝐢𝐱𝐡𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐚𝐫𝐤𝐢𝐯𝐚𝐯𝐞, 𝐬𝐞 𝐬𝐡𝐩𝐞𝐣𝐭𝐢 𝐊𝐚𝐝𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐦𝐞 𝐦𝐛𝐞𝐬𝐡𝐭𝐞𝐭𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐁𝐄 𝐟𝐢𝐥𝐥𝐨𝐧 𝐞𝐝𝐡𝐞 𝐝𝐢𝐱𝐡𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐞 𝐇𝐚𝐫𝐭𝐚𝐯𝐞.Këto ditë përfaqësuesit e Delegacionit të BE në Tiranë, z. Hubert Perr, Drejtor i Bashkëpunimit dhe z. Peter Danis, Menaxher i Projektit BE për... Lexo më shumë

𝐊𝐔𝐊𝐄𝐒, 𝐅𝐈𝐋𝐋𝐎𝐍 𝐏𝐑𝐎𝐂𝐄𝐒𝐈 𝐈 𝐏𝐀𝐉𝐈𝐒𝐉𝐄𝐒 𝐌𝐄 𝐀𝐊𝐓𝐄 𝐏𝐑𝐎𝐍𝐄𝐒𝐈𝐄

https://youtu.be/z-vmm-ya8dg𝐙𝐠𝐣𝐢𝐝𝐡𝐣𝐚 𝐩𝐚𝐬 𝟑𝟐 𝐯𝐣𝐞𝐭𝐞𝐬𝐡 𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐬𝐯𝐞𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐣𝐢𝐭 𝐭𝐞 𝐭𝐨𝐤𝐞𝐬Ligji 7501 i vitit 1991, përveç problematikave të krijuara në shumë zona të Shqipërisë, në Veri pati edhe veccanti të tjera. Në shumë zona të Veriut ky ligj nuk ka vepruar... Lexo më shumë

𝐔𝐙𝐍𝐎𝐕𝐄, 𝐏𝐄𝐑𝐌𝐁𝐘𝐋𝐋𝐄𝐓 𝐏𝐑𝐎𝐂𝐄𝐒𝐈 𝐈 𝐋𝐄𝐆𝐀𝐋𝐈𝐙𝐈𝐌𝐄𝐕𝐄

https://youtu.be/6nxatoIhvGA𝐄 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐞 𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐬𝐡𝐢𝐮 𝟓𝟎𝟕 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥𝐢𝐳𝐢𝐦𝐞, 𝐧𝐠𝐚 𝐭𝐞 𝐜𝐢𝐥𝐚𝐭 𝟏𝟓𝟐 𝐯𝐞𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐞 𝐝𝐣𝐞𝐬𝐡𝐦𝐞.𝐍𝐞 𝐔𝐳𝐧𝐨𝐯𝐞 𝐧𝐚 𝐮 𝐝𝐞𝐬𝐡 𝐪𝐞 𝐦𝐞 𝐬𝐡𝐮𝐦𝐞 𝐤𝐨𝐡𝐞 𝐭𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐱𝐡𝐨𝐣𝐦𝐞 𝐩𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐳𝐡𝐛𝐞𝐫𝐞 𝐚𝐭𝐨 𝐪𝐞 𝐢𝐬𝐡𝐢𝐧 𝐛𝐞𝐫𝐞 𝐤𝐞𝐪 𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐯𝐢𝐭𝐞.𝐏𝐨 𝐛𝐚𝐬𝐡𝐤𝐞𝐩𝐮𝐧𝐨𝐡𝐞𝐭 𝐦𝐞 𝐁𝐚𝐬𝐡𝐤𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐬𝐚𝐤𝐭𝐞𝐬𝐮𝐚𝐫... Lexo më shumë

𝐕𝐈𝐉𝐎𝐍 𝐋𝐄𝐆𝐀𝐋𝐈𝐙𝐈𝐌𝐈 𝐈 𝐏𝐀𝐋𝐋𝐀𝐓𝐄𝐕𝐄 𝐓𝐄 𝐁𝐑𝐀𝐊𝐓𝐈𝐒𝐔𝐑𝐀 𝐍𝐆𝐀 𝐍𝐃𝐄𝐑𝐓𝐔𝐄𝐒𝐈𝐓

https://youtu.be/AE7MOlw3Bp8-𝐋𝐞𝐠𝐚𝐥𝐢𝐳𝐢𝐨𝐡𝐞𝐧 𝐩𝐚𝐥𝐥𝐚𝐭𝐞 𝐧𝐞 𝐊𝐨𝐦𝐛𝐢𝐧𝐚𝐭-𝐒𝐮𝐛𝐣𝐞𝐤𝐭𝐞𝐭 𝐦𝐞 𝐬𝐡𝐤𝐞𝐥𝐣𝐞 𝐧𝐮𝐤 𝐝𝐨 𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐫𝐫𝐢𝐧 𝐦𝐞 𝐥𝐞𝐣𝐞 𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐣𝐚Drejtori i Përgjithshëm i Kadastrës Artan Lame ishte në Lagjen e Kombinatit në Tiranë, për të vijuar procesin e legalizimit të pallateve të braktisura nga ndërtuesit. Bëhet... Lexo më shumë

𝐒𝐇𝐏𝐀𝐋𝐋𝐄𝐍 𝐏𝐑𝐎𝐍𝐀𝐓 𝐄 𝐑𝐄𝐆𝐉𝐈𝐒𝐓𝐑𝐔𝐀𝐑𝐀 𝐍𝐄 𝐕𝐔𝐍𝐎, 𝐃𝐇𝐄𝐑𝐌𝐈 𝐃𝐇𝐄 𝐋𝐔𝐊𝐎𝐕𝐄 𝐃𝐑𝐄𝐉𝐓 𝐏𝐄𝐑𝐅𝐔𝐍𝐃𝐈𝐌𝐈𝐓 𝐑𝐄𝐆𝐉𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐌𝐈 𝐈 𝐏𝐑𝐎𝐍𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐄 𝐉𝐔𝐆

https://youtu.be/HzMpMbZ1VS4Procesi i Regjistrimit fillestar të pronave në Jug po shkon drejt përfundimit.𝐍𝐠𝐚 𝐝𝐢𝐭𝐚 𝐞 𝐡𝐞𝐧𝐞, 𝐧𝐞 𝐕𝐮𝐧𝐨, 𝐃𝐡𝐞𝐫𝐦𝐢 𝐝𝐡𝐞 𝐋𝐮𝐤𝐨𝐯𝐞 𝐝𝐨 𝐭𝐞 𝐚𝐟𝐢𝐬𝐡𝐨𝐡𝐞𝐧 𝐩𝐞𝐫 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐣𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐚𝐫𝐚, për të cilat qytetarët do të kenë një afat 45 ditor për... Lexo më shumë

𝐊𝐎𝐌𝐏𝐉𝐔𝐓𝐄𝐑𝐈 𝐍𝐔𝐊 𝐍𝐉𝐄𝐇 𝐌𝐈𝐊!

https://youtu.be/CLNC3V-0f0o𝐁𝐚𝐫𝐚𝐳𝐢 𝐧𝐞 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦, 𝐥𝐞𝐡𝐭𝐞𝐬𝐢 𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐝𝐮𝐫𝐞, 𝐬𝐡𝐩𝐞𝐣𝐭𝐞𝐬𝐢 𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐝𝐢𝐦. Në anglisht i thonë “First in – first out”. Në shqip do ishte “I pari në rradhë – i pari në shërbim”. Pra nëse një punonjës i zyrës së Kadastrës ka... Lexo më shumë

𝐋𝐄𝐆𝐀𝐋𝐈𝐙𝐎𝐇𝐄𝐓 𝐍𝐉𝐄 𝐓𝐉𝐄𝐓𝐄𝐑 𝐏𝐀𝐋𝐋𝐀𝐓 𝐍𝐄 𝐕𝐋𝐎𝐑𝐄!

https://youtu.be/pYAynx3ZGgYʟᴀᴍᴇ ᴛʜɪʀʀᴊᴇ Qʏᴛᴇᴛᴀʀᴇᴠᴇ: ʙᴇʜᴜɴɪ ʙᴀꜱʜᴋᴇ ɴᴅʀʏꜱʜᴇ ɴᴜᴋ ᴇ ᴄᴇʀᴛɪꜰɪᴋᴏɴɪ ᴅᴏᴛ ꜱʜᴛᴇᴘɪɴᴇDrejtori i Përgjithshëm i Kadastrës, Artan Lame ishte në Vlorë në vijim të procesit të legalizimit të pallateve të braktisur nga ndërtuesit. Lame në krye të takimit është ndalur tek... Lexo më shumë

𝐐𝐄𝐍𝐃𝐑𝐀 𝐊𝐀𝐃𝐀𝐒𝐓𝐑𝐄𝐒 𝐃𝐈𝐆𝐉𝐈𝐓𝐀𝐋𝐄

𝘗𝘳𝘰𝘫𝘦𝘬𝘵𝘪 𝘲𝘦 𝘮𝘣𝘺𝘭𝘭 𝘬𝘢𝘱𝘪𝘵𝘶𝘭𝘭𝘪𝘯 𝘦 𝘳𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘵𝘳𝘢𝘷𝘦 𝘮𝘦 𝘧𝘢𝘲𝘦𝘵 𝘨𝘳𝘪𝘴 𝘦 𝘯𝘨𝘫𝘪𝘵 Me krijimin e Qendrës së Kadastrës Digjitale, synohet digjitalizimi i gjithë arkivës së Agjensisë shtetrore të Kadastrës. Digjitalizimi i kartelave të pasurive të paluajtshme së bashku me skanimin e... Lexo më shumë

𝐊𝐀𝐃𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀 𝐒𝐇𝐐𝐈𝐏𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐇𝐄 𝐃𝐇𝐎𝐌𝐀 𝐄 𝐍𝐎𝐓𝐄𝐑𝐈𝐒𝐄 𝐅𝐈𝐑𝐌𝐎𝐒𝐈𝐍 𝐏𝐑𝐎𝐓𝐎𝐊𝐎𝐋𝐋𝐈𝐍 𝐓𝐄𝐊𝐍𝐈𝐊 𝐓𝐄 𝐌𝐀𝐑𝐕𝐄𝐒𝐇𝐉𝐄𝐒 𝐒𝐄 𝐏𝐄𝐑𝐁𝐀𝐒𝐇𝐊𝐄𝐓 𝐀𝐒𝐇𝐊-𝐃𝐇𝐊𝐍 𝐏𝐄𝐑 𝐒𝐇𝐄𝐑𝐁𝐈𝐌𝐄𝐓 𝐊𝐀𝐃𝐀𝐒𝐓𝐑𝐀𝐋𝐄

https://youtu.be/QRZOjpUyNJM𝙻𝚊𝚖𝚎: 𝙽𝚐𝚊 𝚎 𝚑ë𝚗𝚊, 𝚜𝚑ë𝚛𝚋𝚒𝚖𝚎𝚝 𝚙𝚛𝚘𝚗ë𝚜𝚘𝚛𝚎 𝚚ë 𝚔ë𝚛𝚔𝚘𝚓𝚗ë 𝚙𝚛𝚊𝚗𝚒𝚗ë 𝚎 𝚗𝚘𝚝𝚎𝚛𝚒𝚝, 𝚍𝚘 𝚝ë 𝚔𝚛𝚢𝚑𝚎𝚗 𝚗ë 𝚔𝚘𝚑ë 𝚛𝚎𝚊𝚕𝚎, 𝚙ë𝚛𝚖𝚎𝚜 𝚏𝚒𝚛𝚖𝚘𝚜𝚓𝚎𝚜 𝚎𝚕𝚎𝚔𝚝𝚛𝚘𝚗𝚒𝚔𝚎 𝚝ë 𝚗𝚘𝚝𝚎𝚛ë𝚟𝚎. 𝙻𝚊𝚖𝚎: 𝙳𝚒𝚖ë 𝚜𝚎 𝚔𝚞 𝚔𝚒𝚜𝚑𝚝𝚎 𝚋𝚕𝚎𝚛ë 𝚗𝚓ë 𝚋𝚊𝚗𝚎𝚜ë 𝚂𝚔ë𝚗𝚍𝚎𝚛𝚋𝚎𝚞 𝚗ë 𝚅𝚎𝚗𝚎𝚌𝚒𝚎, 𝚜𝚎𝚙𝚜𝚎 𝚎𝚐𝚣𝚒𝚜𝚝𝚘𝚗 𝚍𝚘𝚔𝚞𝚖𝚎𝚗𝚝𝚒 𝚗𝚘𝚝𝚎𝚛𝚒𝚊𝚕 𝚒 𝚊𝚜𝚊𝚓 𝚔𝚘𝚗𝚝𝚛𝚊𝚝𝚎;... Lexo më shumë

𝐏𝐄𝐑𝐅𝐔𝐍𝐃𝐎𝐍 𝐑𝐄𝐆𝐉𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐌𝐈 𝐅𝐈𝐋𝐋𝐄𝐒𝐓𝐀𝐑 𝐈 𝐏𝐑𝐎𝐍𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐄 𝐆𝐉𝐈𝐑𝐎𝐊𝐀𝐒𝐓𝐄𝐑

https://youtu.be/pkaAszfRvHo 𝐋𝐚𝐦𝐞: 𝐐𝐲𝐭𝐞𝐭𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐬𝐣𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐣𝐚𝐧𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐭𝐡 𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐢𝐧 𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐣𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭, 𝐩𝐨𝐫 𝐞𝐝𝐡𝐞 𝐧𝐣𝐞 𝐬𝐡𝐞𝐫𝐛𝐢𝐦 𝐢 𝐝𝐨𝐦𝐨𝐝𝐨𝐬𝐡𝐞𝐦 𝐩𝐞𝐫 𝐬𝐡𝐩𝐞𝐭𝐢𝐦𝐢𝐧 𝐞 𝐭𝐲𝐫𝐞.Gjirokastra ka qenë stacioni i rradhës i Kadastrës Shqiptare në procesin e regjistrimit për herë të parë të pronave. Drejtori i... Lexo më shumë

𝐁𝐔𝐋𝐐𝐈𝐙𝐄, 𝐕𝐈𝐉𝐎𝐍 𝐑𝐄𝐆𝐉𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐌𝐈 𝐈 𝐓𝐎𝐊𝐄𝐒 𝐁𝐔𝐉𝐐𝐄𝐒𝐎𝐑𝐄

https://youtu.be/JDKmwVvc-X4ɢᴊᴏʀɪᴄᴇ, 1600 ᴘᴀꜱᴜʀɪ ʀᴇɢᴊɪꜱᴛʀᴏʜᴇɴ ɴᴇ ᴇᴍᴇʀ ᴛᴇ ᴘʀᴏɴᴀʀᴇᴠᴇBulqiza ishte stacioni i radhës ku, në zonën kadastrale 1764 që mbulon fshatin Gjoricë, Agjensia Shtetërore e Kadastrës përfundoi regjistrimin fillestar dhe filloi dorëzimin e certifikatave të pronësisë së tokave bujqësore dhe banesave.Drejtori... Lexo më shumë

𝐏𝐄𝐑𝐅𝐔𝐍𝐃𝐎𝐍 𝐑𝐄𝐆𝐉𝐈𝐒𝐓𝐑𝐈𝐌𝐈 𝐅𝐈𝐋𝐋𝐄𝐒𝐓𝐀𝐑 𝐍𝐄 𝐇𝐈𝐌𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐇𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐀𝐒𝐄

https://youtu.be/pnNjwPGrgKE ᴘᴀꜱ Qɪɴᴅʀᴀ ᴠᴊᴇᴛᴇꜱʜ ʜɪᴍᴀʀᴀ ʜɪꜱᴛᴏʀɪᴋᴇ ᴍᴇ ᴄᴇʀᴛɪꜰɪᴋᴀᴛᴀ ᴘʀᴏɴᴇꜱɪᴇ 3766 ᴘᴀꜱᴜʀɪ ᴊᴜ ɴᴇɴꜱʜᴛʀᴜᴀɴ ᴘʀᴏᴄᴇꜱɪᴛ ᴛᴇ ʀᴇɢᴊɪꜱᴛʀɪᴍɪᴛ ꜰɪʟʟᴇꜱᴛᴀʀ Në kuadër të regjistrimit fillestar të pasurive të paluajtshme në Bregdetin e Jugut, këtë fundjavë ka përfunduar ky proces në Himarë dhe Palasë.... Lexo më shumë