JURISTET E PRONAVE , KADASTRA MARREVESHJE ME UNIVERSITETIN E TIRANES

Kadastra e Shqipërisë do të hapë një program për formimin e juristëve, kualifikimin e juristëve të diplomuar por dhe studentëve që janë në fakultet, që të profilizohen në çështjet e pronësisë. Kjo bëhet me qëllim që këta jurist të shërbejnë në zyrat e Kadastrës.

Fjala e Drejtoreshës së ASHK : “Me Rektorin e Universitetit të Tiranës, Prof.Dr. Artan Hoxha, hodhëm sot hapin e parë, më të vështirin, në një udhëtim të ri të përbashkët, mes ASHK dhe UT që shpresojmë të jetë edhe një shembull i mirë për gjithë institucionet publike. Studentët do t’i kualifikojmë që në bankat e shkollës, ndërsa profesorët do të jenë këshilltarët në çdo moment…”.

Ju sugjerojmë të lexoni edhe: