Objektet pa titull dhe oborret në përdorim – LEZHË

AGJENSIA SHTETËRORE E KADASTRËS DREJTORIA LEZHË

AFISHIM PUBLIK

Datë 15.11.2022


Drejtoria vendore e ASHK Lezhë bën afishimin publik për qytetarët, për të cilët kanë nisur procedurat e kalimit në pronësi të objekteve pa titull dhe oborreve në përdorim . Bazuar në ligjin Nr. 20, datë 05.03.2020 “Për përfundimin e proçeseve kalimtare të pronësisë në Republikën e Shqipërise”. ASHK është institucioni i ngarkuar nga ligji për realizimin e procesit të kalimit në pronësi të objekteve pa titull pronësie, të ndërtuara deri në datën 10.08.1991.Publikimi i planvendosjes së objekteve që po trajtohen nga ASHK bëhet për një periudhë 30 ditore . Bashkëlidhur po ju vendosim në dispozicion planvendosjet e objekteve dhe të truallit funsional të tyre dhe listën emërore.


XHEMAL JONUZ ÇELAJ, ZK 3126, SHËNGJIN, LEZHË

QERIM HASAN CANGA, ZK 2364, SANXHAK, KURBIN

PRENG GJOKË NOKA, ZK 3364, SHESHAJ, MIRDITË

PJETER ZEF GJINI, ZK 2053, KALLMET I VOGEL, LEZHË

PJETËR KOL BALA, ZK 2562, MALECAJ, LEZHË

NIKOLL GJIN GJINI, ZK 2053, KALLMET, LEZHË

NIKË LEKË KEQI, ZK 3615, TOROVICE, LEZHË

NDUE MARK NIKOLLI, ZK 2610, MASHTERKORE ,MIRDITË

MIMOZA BAJRAM SKEJA, ZK 2364, SANXHAK ,KURBIN

MARK GJON LLESHI, ZK 2187, KODHEL, LEZHË

MARIJE JAK PALOKAJ, ZK 1087, BALLDRE I RI ,LEZHË

MARASH ZEF ZEFI, ZK 1533, DRAGUSHE, LEZHË

LLESH PJETER ÇERRI, ZK 2693, MILOT, KURBIN

KOL PJETER JAKU, ZK 1812, GORRE, KURBIN

KATE PJETER KOLA, LUIGJ MARK KOLA ,ZK 1716, GJADER, LEZHË

ISUF MET SOKOLI, ZK 3126, SHENGJIN, LEZHË

HAZIZ XHAFERR ALLAMANI, ZK 1677, FUSHE MILOT, KURBIN

GJEK DED DEDA, ZK 1986, ISHULL-LEZHË, LEZHË

DORIAN MARTIN ZEFI, ZK 3126, SHENGJIN , LEZHË

DILE GJERGJ GRISHI, LEJLA ELEZ GRISHI, ZK 8631, LAGJIA VARROSH, LEZHË

ANTONIO GJIN DODA, ZK 1716, GJADER , LEZHË

ANGJELIN GJERGJ SHTJEFNI, ZK 1434, DAJÇ, LEZHË


Ju sugjerojmë të lexoni edhe: