TETORI ROZË

Me një fjongo rozë dhe me më shumë vëmendje ndaj këshillave të mjekëve, mund të shpëtohen jetë. Drejtoria e Përgjithshme e Kadastrës falë bashkëpunimit me Spitalin Ushtarak kanë bërë të mundur që përgjatë kësaj jave të gjitha gratë dhe vajzat e Kadastrës të bëjnë testet e depistimit. Ka qenë zv. drejtoresha e Përgjithshme e Kadastrës Risena Xhaja që ka falenderuar drejtorin e Spitalit Ushtarak Dr. Arben Zenelaj për këtë bashkëpunim të përvitshëm. Xhaja tha se është e nevojshme ky bashkëpunim pasi femrat dhe gratë neglizhojnë kontrollet nga frika e përgjigjes që do të marrin. Sipas Xhajës organizimi në këtë formë i bëjnë gratë bashkë. Dr. Zenelaj tha se bashkëpunimi është i hapur edhe në vazhdimësi. 10 minuta kohë tek mjeku ju shpëton jetën! Falenderojmë shefin e imazherisë Vidi Demko dhe dy mjekët Najada Kallashi dhe Bardhyl Veizaj.

Ju sugjerojmë të lexoni edhe: