Objektet pa titull dhe oborret në përdorim – SARANDË

AGJENSIA SHTETËRORE E KADASTRËS DREJTORIA SARANDË

AFISHIM PUBLIK

Datë 18.06.2024


Drejtoria vendore e ASHK Sarandë bën afishimin publik për qytetarët, për të cilët kanë nisur procedurat e kalimit në pronësi të objekteve pa titull dhe oborreve në përdorim . Bazuar në ligjin Nr. 20, datë 05.03.2020 “Për përfundimin e proçeseve kalimtare të pronësisë në Republikën e Shqipërise”. ASHK është institucioni i ngarkuar nga ligji për realizimin e procesit të kalimit në pronësi të objekteve pa titull pronësie, të ndërtuara deri në datën 10.08.1991.Publikimi i planvendosjes së objekteve që po trajtohen nga ASHK bëhet për një periudhë 30 ditore . Bashkëlidhur po ju vendosim në dispozicion planvendosjet e objekteve dhe të truallit funsional të tyre dhe listën emërore.


AGIM XHEVDET HABIBI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

KLELIA AGRON ALUSHI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ANGJELINA SPIRO KOKA, PAULA KLEANTH EKSARKO, KRISTO KLEANTH EKSARKO ,ZK 8641, SARANDË ,SARANDË

ARBEN ENVER MELEQI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ARSHI NOVRUZ ZENELI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

AVNI JAKUP HUDA, FITRETE VELO HUDA, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

BESNIK IZEDIN KOLLÇAKU, ROZETA SOFOKLI KOLLÇAKU, LIVAN IZEDIN KOLLÇAKU, ZK 2518, LUKOVË, HIMARË

BESNIK SHAQIR BOÇI, PESARE ÇELO BOÇI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

FREDI DULE KOLA, BASHKIME QERIM KOLA, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

FREDERIK RESHAT HAXHIRAJ, ZELIHA ALIZOT HAXHIRAJ, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

KRISANTHI HASIM SHAMETI,ZK 1464, DELVINË, DELVINË

LAERT ALEKSANDËR AJDHONI, QETI IRAKLI HAJNAJ, ZK 1464, DELVINË ,DELVINË

LUAN RESMI ZEKA, MANDALENA BAJRAM ZEKA, ZK 3248, RUSAN, DELVINË

LUTO ANTHI BANUSHI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

MERZO ZIGUR HASANI, DOLOREZA AGIM XHELO ,ZK 1464, DELVINË, DELVINË

NESTUR RAKO KOLAGJI, MARIANTHI NIKO KOLAGJI, ZK 8641, LAGJJA NR 1 ,SARANDË

NURÇE MUHARREM BALLACI, ENKELEJDA SAMI BALLACI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

SOTIR THANAS ÇAMI, OLIMBI STEFAN ÇAMI, ZK 2747, MURSI, KONISPOL

OLLGA KRISTO DHIMITRI, ZK 1464, DELVINË ,DELVINË

PAJTIM MEHMET GORO, HASIJE BILBIL GORO, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ROZA ISUF BUKURI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

SEIT QEMAL BALA, SHADE BILUSH BALA, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

JORGO KRISTO SHQEVI, ZK 1261, BRAJLAT, FINIQ

ARBEN STAVRE SOTIRI, ZK 1074, BAJKAJ, DELVINË

MEMUSH MURAT SKENDAJ, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

LEONIDHA VASIL DAKO, ZK 1378, CERKOVICE, FINIQ

ELTON QEMAL MERO, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ÇLIRIM SHERIF VELIKO, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

EDMIRA JEMIN DERVISHI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

LAVER REFAT TAFA, ZK 1074, BAJKAJ, DELVINË

SOFOKLI FILIP DUKA, MIHAL FILIP DUKA, ZK 1421, ÇORRAJ, HIMARË

TODHE KOLË KOKA ,ZK 1421, ÇORRAJ, HIMARË

SOFIA THIMIO FEREZA, ZK 8641, LAGJJA NR 1, SARANDË

JORGO TELI NIKO ,ZK 1261, BRAJTAJ, FINIQ

VANGJEL VASIL GJATI, FATMIRA EMIN GJATI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

MISTO ZISO XHOGA, ZK 1074, BAJKAJ, DELVINË

VANGJEL SPIRO BAXHO, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ALTIN FLAMUR GORO, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ARTUR SHPETIM GORO, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ANDREA SOTIR VJERI, ZK 2518, LUKOVË, HIMARË

BEHAR RESMI MUSHI, ZK 1092, BAMATAT , DELVINË

BLERINA PELLUMB MEHMETI, ZK 1650, FTERRAJ ,DELVINË

STAVRO ZAHO DHRAMI, ZK 1421, ÇORRAJ, HIMARË

PULLUMB HASAN XHEKA, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

SKENDER NOVRUZ MUSTAFA ,ZK 1464, DELVINË, DELVINË

ANTHI KSENOFON PRIFTI, ZK 1421, ÇORRAJ ,HIMARË

LEFTER SKENDER JUPI, ZK 3248, RUSAN, DELVINË

LENICE ALEKS MITRO, ZK 1421, ÇORRAJ, HIMARË

BEJO FEJZO AHMETI, ZK 3710, VAN , DELVINË

JANI LEFTER MUSTAQI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

GJERGJ SAMI ARAPI, ZK 1092, BAMATAT , DELVINË

LAVDIM NAIL BEZHANI, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

HATIKË HAXHI GJONI, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

HANKO NAIZI GJONI, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

VELEDIN HAMZA MEHMETI, ZK 1650, FTERRAJ ,DELVINË

MARJETA EMRULLAH SHKURTI, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

ANDREA VASIL XHAFERI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

LEONIDHA MAGRIP BOCI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

DHIMITRAQ APOSTOL VASO, ZK 1464, DELVINË ,DELVINË

LAVDIE DRAGUSH ABAZI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

MATJAN SULEMAN UZEIRI, ZK 1092, BAMATAT , DELVINË

FETIJE HAKI MEMI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

ARDIAN NOVRUZ MUSTAFA, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

LEFTER MANOL XHAFERI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

LULZIM YZEIR XHAFERI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

MARJANA JASIM BUSHPEPA, ZK 3248, RUSAN, DELVINË

ARBEN MUHO DHULI, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

ZAHO SIRI KALLULLI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

ANASTAS ANDON CIMI, ZK 2518, LUKOVË, HIMARË

NEXHMI HEQEREM PERONKO, ZK 1464, DELVINË ,DELVINË

EDMOND ARSEN SPIRO, ZK 2518, LUKOVË, HIMARË

SHPRESA MESUR KUCI, ZK 1074, BAJKAJ, DELVINË

SKENDER RAMIZ SINANI, ZK 1074, BAJKAJ, DELVINË

KRISANTHI HASIM SHAMETI ,ZK 1464, DELVINË,DELVINË

NASIR MITAT ISUFI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

JOHAN VJERO VJERO, ZK 2518, LUKOVË, HIMARË

LIMON XHEVDET GJEÇI, ZK 1670, FUSHË VËRRI, DELVINË

ZYBER REIZ ALINANI, ZK 3248, RUSAN, DELVINË

FATOS DAUT DAUTI, ZK 1074, BAJKAJ, DELVINË

PLOTIM JAHO LELAJ, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

ELEFTERIA FOTO LITO, ZK 3636, FINIQ, FINIQ

LULJETA SELIM ÇUÇI, DHIMITRI GLIGOR ÇUÇI, ZK 2212, KOMAT, FINIQ

FIRDUS ARIF MITAJ, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

AISHE REIZ MEHMETI, HAJRI SHERMET MEHMETI, DRITAN HAJRI MEHMETI, LAVDOSH HAJRI MEHMETI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

LIMOS KADRI KALLULLI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

VJOLETA ZAHO DAMI, ZK 2806, NIVICË, HIMARË

STELIO AHMET ZHUPA, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

THAMAS DHIMITRAQ NASTI, ZK 2518, LUKOVË, HIMARË

LEFTER SPIRO KOKA, ZK 1269, BREGAS, FINIQ

VANGJEL KOSTA NACI, ZK 2082, KARAHAXHE, FINIQ

KRISTO ANDREA ANASTASI, ZK 1074, BAJKAJ ,DELVINË

THANAS ILIA PAPA, ZK 3636, TREMULL, FINIQ

ALFRED GALIP BAZAITI, ZK 1464, DELVINË, DELVINË

SAFET DEMIR ZENELI, ZK 3518, STJAR, DELVINË

STEFAN MIHAL VASILI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

ARQILE KOZMA KALLULLI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

BESIM SELMAN XHAFERI ZK 3265 SASAJ HIMARË

ORHAN SELMAN XHAFERI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

VASIL XHEMIL MEMI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

KOSTAQ GLIGOR XHAFERI, ZK 3265, SASAJ, HIMARË

ALBIAN AVDULLA KAPLLANI, ZK 1092, BAMATAT , DELVINË

PILO KRISTO QESKO, ZK 1430, ÇUKË, SARANDË

HARETIN POLO PRIFTI, ZK 1650, FTERRAJ, DELVINË

NIKOLLA IDRIZ HASANI, ZK 1430, ÇUKË, SARANDË

SAZAN MYFTAR FASLLI, ZK 1074, BAJKAJ, DELVINË

VASIL ARSEN SPIRO, ZK 2518, LUKOVË, HIMARË


Ju sugjerojmë të lexoni edhe: