Objektet pa titull dhe oborret në përdorim – LEZHË

AGJENSIA SHTETËRORE E KADASTRËS DREJTORIA LEZHË

AFISHIM PUBLIK

Datë 26.11.2021


Drejtoria vendore e ASHK Lezhë bën afishimin publik për qytetarët, për të cilët kanë nisur procedurat e kalimit në pronësi të objekteve pa titull dhe oborreve në përdorim . Bazuar në ligjin Nr. 20, datë 05.03.2020 “Për përfundimin e proçeseve kalimtare të pronësisë në Republikën e Shqipërise”. ASHK është institucioni i ngarkuar nga ligji për realizimin e procesit të kalimit në pronësi të objekteve pa titull pronësie, të ndërtuara deri në datën 10.08.1991.


Publikimi i planvendosjes së objekteve që po trajtohen nga ASHK bëhet për një periudhë 30 ditore . Bashkëlidhur po ju vendosim në dispozicion planvendosjet e objekteve dhe të truallit funsional të tyre dhe listën emërore.


DAVE NDUE KAÇORRI, ZK 2586, MAMURRAS, KURBIN

GJOVALIN PAL PREKAJ,ARDIAN PAL PREKAJ,FRAN PAL PREKAJ,VIOLETA PAL PREKAJ, ZK 3126, SHËNGJIN, LEZHË

LUIGJ GJERGJ KUKAJ, ZK 1986, ISHULL-LEZHË, LEZHË

PJETER NDREC LALA, ZK 1676, SHPERDHET, KURBIN

DEDE PASHK GJINI, ZK 3469, SKURAJ, KURBIN

AGRON NDREC MARKU, ZK 3679, UNGREJ, LEZHË

MERITA VLASH GJINI, ZK 3126, SHËNGJIN, LEZHË

GJON DOD SHKORRETI, ZK 2364, LAÇ ,KURBIN

MRIKE MARK SHKORRETI, ZK 2365, LAÇ, KURBIN

FLUTURA DESTAN ZENELI, ZK 2693, MILOT, KURBIN

LIK OSMAN OSMANI, ZK 2580, MALBARDHE, KURBIN

BILBIL PJETER LLESHI, ZK 1676, FUSHE MAMURRAS, KURBIN

JAK MARK NDRECA, ZK 2544, MABE, LEZHE

DEDE NDUE GJINAJ, ZK 1434, DAJC, LEZHE

ALEKS LUIGJ NIKA, ZK 1890, GUREZ, KURBIN

PAL FRAN MAÇI, ZK 3126, SHËNGJIN, LEZHE


Ju sugjerojmë të lexoni edhe: